About Me


Sinds enige tijd noteerde ik in een WORD doc mijn ingevingen

Noem het hersenspinsels die ik één na één opschreef. Sommige onderwerpen zijn vaak moment opnamen van een gebeuren. Aanleiding is vaak een post die men leest op Facebook en waar men een diepzinniger comment op plaatst dan het in feite de bedoeling is, en dat kan vaak leiden tot een zeker onbegrip. Nieuws die men verneemt via de media kan eveneens vaak indrukken nalaten die men “ergens” kwijt wilt.

Een aantal mensen uit mijn kennissenkring hebben mij reeds vaker gezegd : “schrijf een boek, dat moet je doen !” … Nu ja, ik heet geen Herman, en heb nog minder de ambitie om een million seller te gaan schrijven. Daarom leek het mij een goed idee om een blog te starten. Dit blog is niet bedoeld om mijn gelijk te halen, noch minder wilt het u als lezer in één bepaalde richting duwen. Het zijn letterlijk mijn ingevingen van het moment, mijn gedachten die ik wens neer te pennen op een gebeuren die zich voordoet ergens doorheen de tijd, of deze zich nu afspelen in mijn eigen buurt of plaatsvinden binnen een nationale of internationale context.

Verwacht van mij zeker geen dagelijkse updates. Nieuwe bijdragen schrijf ik als ze zich aandienen.

Wie ben ik ? Ik heb sinds 1978 een niet onbelangrijke ervaring in radio, presentatie, optredens (dj MC) en media in het algemeen, en ben eveneens thuis in handel & bedrijfsleiding. Het bracht me vaak op plaatsen waar ik in mijn jeugd niet verwacht had daar ooit te komen of te wonen … en net dat gegeven en die levenservaring is wellicht de bron van waaruit mijn ingevingen opborrelen.

De inhoud is in het algemeen in het Nederlands geschreven, doch mezelf een beetje kennende kan daar weleens een Engels topic tussen sluipen die naar ik hoop evenzo interessant zal zijn voor u.

Ph.D.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s