Boekskes enzo


Als blogger begin ik te ondervinden dat “Mijn Ingevingen” beginnen af te stralen op onderwerpen waarop ik liever een mening zou wensen te formuleren.

De boekskes die elke week verschijnen belichten zo vaak (lees : te vaak) onderwerpen waarvan een mens zich zou afvragen tot welk nut ze dienen. Op de Video Music Awards ging Miley Cyrus uit de kleren. Een hot topic die ons bereikte via tal van media kanalen, zelfs een aantal kranten deelden hun interesse in het onderwerp. Iedereen zal zich wellicht nog de Nipplegate van Janet Jackson herinneren, of de kus tussen Madonna en Britney Spears ?

Groots en belangrijk nieuws dus die de wereld rond gaat. Het word hoog tijd dat er ook eens een aantal artiesten van eigen bodem initiatief gaan nemen. Zou dat niet leuk kunnen zijn dat eender welke grote naam van bij ons ook eens te bewonderen valt in een live tv show die wereldwijd te bekijken is ?

Ik vraag me af of de boekskes daar ook een hot topic van zouden maken, of als het als een faits divers beschouwd zou worden.

Ik bedoel maar … Vele artiesten in de music business in eigen land kunnen op die wijze mogelijks meer aandacht krijgen, dan nu het geval is. Want hun prestaties die ze bereiken in het buitenland krijgen wij jammer maar helaas niet te lezen in de boekskes, tenzij u toevallig friend bent met hen via hun Facebook profiel.

Deze week staat een man uit Oost Vlaanderen op nummer 2 in de UK Top40 Charts. Op nummer 1 staat AVICII, ook een dj producer die het ondermeer deed, op muzikaal vlak, met Madonna. Michael Fall is zijn naam en hij deed het ook reeds meermaals … Hij maakt collabs met tal van grote namen uit de business in de USA ea. Ik vraag me af of u reeds van zijn bestaan afwist.

Image

Vandaag vernam ik dat in Scandinavië een zangeres een nummer uitbracht geschreven door een singer/songwriter die ons allen goed bekend is, zijn naam is Udo Mechels. In dezelfde periode in 2012 bracht een artiest in Azië eveneens een nummer van hem uit die er een enorme hit werd.

Tijd dus voor de diverse talk shows op tv om tijdens de winter programmatie eens nieuwe guests uit te nodigen die ook wat te vertellen hebben.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s